Akarj győzni! - 5.0 -re értékelve 5 -ből 4 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Az ellenfél leütötte azt, akinek mindenki drukkol. A számolás hallatszik: egy - az  ütés váratlan és rendkívül fájdalmas volt. Még sohasem kapott ekkorát. - kettő - Mit keresek én itt??? Lehet, hogy nem kellett volna ilyen erős ellenfelet választani? - három - A padlón fekve fölpillant az edzőjére s szeméből kiolvassa az e pillanatban legfontosabb szavakat: kelj föl, képes vagy rá!!! - négy - Biztos menni fog?  Elviselhetetlen a fájdalom - öt - Még mindig az edző szemébe néz, aki kitartóan bátorítja: menni fog! - hat - Összeszedi minden akaraterejét, megfeszíti az összes izmát és elkezd föltápászkodni. Belekapaszkodik a gumikötélbe, és húzza föl magát. Az izmai égnek, de csak húzza, húzza magát. - hét - Már csak egy húzás ne ad föl!!! Karizmai engedelmeskednek a most már szilárdan eltökélt akaraterőnek, s a bokszoló újra talpon. Még kicsit tántorog, de gyorsnak kell lennie nehogy újra a padlón kössön ki, az ellenfél lábai előtt heverve.

Ha idáig eljutottam, nem hátrálok meg, megnyerem ezt a meccset, diadalmaskodni fogok. Nem azért edzettem idáig, hogy most veszítsek!! Térdeit enyhén berogyasztja, ökleit fölemeli, mélyen az ellenfél szemébe néz, s már indul is, mint a megállíthatatlan vad, nekiront a másiknak, és ütései csak úgy záporoznak. Az ellenfél hátrál, hátrál, már-már sarokba szorult, amikor megkapja a végső, legpusztítóbb jobb horgot. Erről a horogról híres a mi bokszolónk. Aki egy perce még a földön küzdött a fájdalmaival, most akkora ütést mért az ellenfélre,hogy az ettől azonnal bedobta a törölközőt.

Az ölébe hullott a győzelem? Ingyen kapta? Semmiképen sem!! Meg kellett küzdenie érte. Mindenkinek meg kell harcolnia a maga harcát, de sokszor először legbelül kell eldönteni, hogy nem vagy hajlandó veszíteni. Legtöbbször a képesség megvan rá, csak az akarat nincs.

Hozzászólások   

+1 #2 Sanyi 2012-04-03 10:39
Ügyes vagy, nagyon jó írás lett. Eszembe juttatja a mindennapjaimat, ugyanis én is sportoló vagyok, habár nem boxoló, hanem atléta. Gratulálok ehhez!:)
Idézet
+1 #1 Kiwi 2011-11-06 20:23
Profi! Csak így tovább. :)
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

DobóDaniella - 16:47

:P

krefiti - 08:40

E-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és Facebookon (https://www.facebook.com/krefitihu) is tudtok alkotásokat küldeni nekünk.

kispipás - 15:02

[

krefiti - 11:12

De Facebookon is tudsz küldeni, ha úgy kényelmesebb. :)

krefiti - 11:11

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pati746 - 22:16

Mind1 mar elmindta mas. De azert koszi!

Pati746 - 22:15

Milyen email cimen lehet kepeket kuldeni?

krefiti - 18:01

BÚÉK!

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Magány a ködben

  01.12.2017 20:05
  Szépséges,de nagyon szomorú! :sad: Gratulálok hozzá! ;-) :-)
   
 • Az idő múlása

  23.11.2017 21:05
  Elemi erejű vers... szinte én is érzem, hogy fáj. Nagyon szép(:
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com