Akarj győzni! - 5.0 -re értékelve 5 -ből 4 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Az ellenfél leütötte azt, akinek mindenki drukkol. A számolás hallatszik: egy - az  ütés váratlan és rendkívül fájdalmas volt. Még sohasem kapott ekkorát. - kettő - Mit keresek én itt??? Lehet, hogy nem kellett volna ilyen erős ellenfelet választani? - három - A padlón fekve fölpillant az edzőjére s szeméből kiolvassa az e pillanatban legfontosabb szavakat: kelj föl, képes vagy rá!!! - négy - Biztos menni fog?  Elviselhetetlen a fájdalom - öt - Még mindig az edző szemébe néz, aki kitartóan bátorítja: menni fog! - hat - Összeszedi minden akaraterejét, megfeszíti az összes izmát és elkezd föltápászkodni. Belekapaszkodik a gumikötélbe, és húzza föl magát. Az izmai égnek, de csak húzza, húzza magát. - hét - Már csak egy húzás ne ad föl!!! Karizmai engedelmeskednek a most már szilárdan eltökélt akaraterőnek, s a bokszoló újra talpon. Még kicsit tántorog, de gyorsnak kell lennie nehogy újra a padlón kössön ki, az ellenfél lábai előtt heverve.

Ha idáig eljutottam, nem hátrálok meg, megnyerem ezt a meccset, diadalmaskodni fogok. Nem azért edzettem idáig, hogy most veszítsek!! Térdeit enyhén berogyasztja, ökleit fölemeli, mélyen az ellenfél szemébe néz, s már indul is, mint a megállíthatatlan vad, nekiront a másiknak, és ütései csak úgy záporoznak. Az ellenfél hátrál, hátrál, már-már sarokba szorult, amikor megkapja a végső, legpusztítóbb jobb horgot. Erről a horogról híres a mi bokszolónk. Aki egy perce még a földön küzdött a fájdalmaival, most akkora ütést mért az ellenfélre,hogy az ettől azonnal bedobta a törölközőt.

Az ölébe hullott a győzelem? Ingyen kapta? Semmiképen sem!! Meg kellett küzdenie érte. Mindenkinek meg kell harcolnia a maga harcát, de sokszor először legbelül kell eldönteni, hogy nem vagy hajlandó veszíteni. Legtöbbször a képesség megvan rá, csak az akarat nincs.

Hozzászólások   

+1 #2 Sanyi 2012-04-03 10:39
Ügyes vagy, nagyon jó írás lett. Eszembe juttatja a mindennapjaimat, ugyanis én is sportoló vagyok, habár nem boxoló, hanem atléta. Gratulálok ehhez!:)
Idézet
+1 #1 Kiwi 2011-11-06 20:23
Profi! Csak így tovább. :)
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Sanawe - 08:02

:D

krefiti - 17:25

Bátran lehet osztani, lájkolni is!

kopoalexandra - 16:47

V

krefiti - 12:34

Egy kis emlékeztető: saját alkotással lehet felkerülni a magazinra. Lehet szavazni, osztani és minden hónap elején nyerni!

krefiti - 12:05

Várjuk ám a szavazatokat is az alkotásokra, hajrá!

krefiti - 12:05

Használjátok ki jól a szünet, a nyár utolsó hetét, napjait!

krefiti - 17:01

Ne feledjétek, minden hónapban nyereményesőcske, várjuk folyamatosan a munkákat!

krefiti - 17:01

Az aktuális nyerteseket jobb oldalt találjátok. Írunk mi is, de aki még nem vette fel a kapcsolatot velünk adatokért, tegye meg!

krefiti - 17:00

És már augusztus van, gyorsan telik a nyár. Hogy telik?

krefiti - 17:08

Aki most nem nyert, az se lankadjon, minden hónap első napján nyereményesőcske. Várjuk az új alkotásokat, szavazatokat!

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Az idő múlása

  23.11.2017 21:05
  Elemi erejű vers... szinte én is érzem, hogy fáj. Nagyon szép(:
   
 • Érdemes élni

  23.11.2017 21:03
  Jól esett ez a kis lelkifröccs, köszi. (:
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com