Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kocsmajalis

Közösségi főzőversenyen mérik össze tudásukat a fővárosi italmérések május 1-jén a Városliget szomszédságában, a Dürer Parkban. Az egész napos, ingyenes gasztrolimpián a vendégeket kóstolóval, kézműves gyermekjátszóházzal, kirakodóvásárral, műbikasimogatóval és zenei programokkal várják a Kocsmajálison.

A tavalyi, nagy sikerű Pünkösd Piknik után újra közösségi főzést rendeznek a Városliget melletti Dürer Parkban. Május 1-jén a fővárosi italmérések húsznál is több csapata küzd meg egymással egy egész napos gasztrolimpia keretében. Az ötfős főzőosztagok a vendéglátóegységek dolgozóin kívül akár a törzsvendégeket is bevonhatják a bográcsozásba a lehető legjobb eredmény érdekében. A csapatok teljesítményét egy szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Bereznay Tamás séf (Metro Gasztroakadémia), Kárai Dávid főszerkesztő (NoSalty.hu), Puska Tamás főszerkesztő (kocsma.blog.hu), Nagy Sándor blogger (hoditasakonyhaban.blog.hu) és Kapolka Ágnes foodstylist (foodart by kapolkaagi). A főzőversenyen csapatot indít egyebek mellett az Ankert, a Gozsdu Manó Klub, a Jónás Kézműves Sörház, a Kisüzem, a Központ, a Nemdebár, a Pointer Pubs, az R33, a Sandokan, a Telep és az Irish Cat Pub. A zsűri döntése alapján kiválasztott első három helyezett értékes díjakat nyer 200 000 forint összértékben.

A Kocsmajális nem csupán a fővárosi italmérések közösségi főzőversenye, hanem egyúttal ingyenes családi program is, amely minden korosztálynak kellemes, szabadtéri szórakozást nyújt május 1-jén 8 és 18 óra között. A Dürer Parkban a gyerekeket kézműves foglalkozásokkal, a nagyobbakat kirakodóvásárral és műbikasimogatóval várják, a zenéről pedig egész nap dj-k gondoskodnak ( RCKO.fm allstarz: Superman, Rob, Phester, Nixon, Zenit Incompatible, Boycott, Dj. szett (Galactic Boogie, Uri Muri), Roland Handrick (Move- Akvárium), Constant&Nu clear (Deepin'session, Telep).

Kocsmajális
Helyszín: Dürer Park 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
Időpont: 2014. május 1. (csütörtök) 8:00-18:00, Zsűrizés: 13:00, eredményhirdetés: 16:00

Eseménymeghívó: https://www.facebook.com/events/806798486015775/
További részletek: https://www.facebook.com/kocsmajalis   

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Sanawe - 08:02

:D

krefiti - 17:25

Bátran lehet osztani, lájkolni is!

kopoalexandra - 16:47

V

krefiti - 12:34

Egy kis emlékeztető: saját alkotással lehet felkerülni a magazinra. Lehet szavazni, osztani és minden hónap elején nyerni!

krefiti - 12:05

Várjuk ám a szavazatokat is az alkotásokra, hajrá!

krefiti - 12:05

Használjátok ki jól a szünet, a nyár utolsó hetét, napjait!

krefiti - 17:01

Ne feledjétek, minden hónapban nyereményesőcske, várjuk folyamatosan a munkákat!

krefiti - 17:01

Az aktuális nyerteseket jobb oldalt találjátok. Írunk mi is, de aki még nem vette fel a kapcsolatot velünk adatokért, tegye meg!

krefiti - 17:00

És már augusztus van, gyorsan telik a nyár. Hogy telik?

krefiti - 17:08

Aki most nem nyert, az se lankadjon, minden hónap első napján nyereményesőcske. Várjuk az új alkotásokat, szavazatokat!

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Az idő múlása

  23.11.2017 21:05
  Elemi erejű vers... szinte én is érzem, hogy fáj. Nagyon szép(:
   
 • Érdemes élni

  23.11.2017 21:03
  Jól esett ez a kis lelkifröccs, köszi. (:
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com