Emlékül - Emlékeztetőül - 5.0 -re értékelve 5 -ből 2 szavazat alapján

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Barátokkal, ismerősökkel vagyok körülvéve. Mindenki feketébe öltöztette külsejét. A feketének a különböző szomorú energianyalábjait lehetett érezni a levegőben. Összefolyó közös fájdalom, ami az összegyűltekben közös. Sokan voltak, akik könnyeik formájában próbálták enyhíteni ezt a fájdalmat, hiszen olyas valakit veszítettek, akit nem kaphatnak vissza. Akik "erősnek" tettették magukat, azok sem bírták. Túl nagy a veszteség. Szívünket gyászoló szellő érintette meg, és éreztem, ahogyan a szívem több száz emberével egyszerre hevesen ver. Kínkeserves zokogások, nehéz szavak, a fájdalom minden fajtáját ábrázoló arcképek.

Az ember azt gondolná, hogy ebből nem lehet kitörni, és folytatni azt, amit eddig. Ekkor azonban egy furcsa sugallatú szél kerekedett, ami végigszaladt mindenki vállán, kellemesen megsimogatva azt. Meleg szellő volt, ami valamiért olyan érzéssel töltötte el szívemet, mintha valaki tényleg végighúzta volna a kezét a vállamon. Ahogyan az utat szelte az emberek között, mindenki egyre csak feleszmélt, hogy ez a szél más. Mintha, az elhunyt lelke küldte volna. "Nyugodjatok meg, itt vagyok, figyellek benneteket." Súgta a szél. Voltak olyanok, akik ezt nem érezték. Ekkor egy újabb, erősebb meleg szellő söpört végig a tömegen. Adott valamit, ami egy kicsit enyhítette fájdalmunkat. Adott egy dolgot, amiben hinni lehet, és tudni, hogy figyel minket szerettünk, minden lépésünknél megnézi, nincs-e valami utunkban. Én hiszem, hogy ez így van. És ha valami olyasmi történik, amit büszkén mutattam volna meg, mosolyogva felnézek az ég kék tükrére, és boldogan mondom, "Látod, mégiscsak sokra vittem!"

Hozzászólások   

+3 #4 K. B. 2012-03-11 09:42
Szia Sanyi!
Benyomásom szerint, egyáltalán nem erőltetett és sablonosnak se mondanám. Minden egyes művedben saját magadat fejezed ki és ettől válik igazán egyedivé! Sok sikert kívánok! :) 5*!
Idézet
+3 #3 Boldis Kata 2012-03-09 08:29
5* :) Sok sikert Sanyi! :) ezt megkönnyeztem
Idézet
+3 #2 bernike18 2012-03-08 17:02
Nagyon megható Sanyi!Szerintem egyáltalán nem erőltett,hanem ezek a TE gondolataid,a Te stílusoddal!;) : )
Idézet
-8 #1 hellosziaaa 2012-03-07 18:28
Kicsit erőltetettnek érzem. Próbálsz törekedni a választékos szóhasználatra, és ettől a mű sablonosnak tűnik. Igyekezz az egyediségre törekedni! Megtalálni magadban azokat a momentumokat, amik mássá teszik a művedet. Itt-ott felfedezhető benne szóismétlés, erre figyelj. És a legfontosabb: ne erőltesd a metaforákat, hasonlatokat, próbálj szabadabban, kevésbé kötötten írni!
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com